Bohemiska influenser och vackra textilier

 

hm

Vårens Conscious kollektion (H&M) är en specialdesignad kollektion med inspiration från Spaniens flamenco och med bohemiska influenser. Material är ekologiskt läder från ekologiska svenska gårdar och ekologiskt siden, silke som odlats i ekologiska mullbärsträd. En vacker, välarbetad kollektion med detaljer som pärlor och vackra broderier. Här några bilder med toppmodellen Amber Valletta, Kollektionen kommer att säljas i omkring 150 H&M-butiker världen över samt online. Utvalda plagg från kollektionen kommer också att säljas via Amber Vallettas miljöinitiativ Master & Muse på yoox.com

 

hm12

 

 hm3 hm4 hm5 hm6 hm7 hm8 hm9 hm10 hm11 hm 1

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>