Fyra handfat. Fyra teman…

 

Iphonebilder 2013 2909

Som sagt. En stylistas och fotografs arbete finns inte förrän det är skapat. Det är ett ständigt trixande och fixande för att få till.  Olika faktorer som väder, vind, miljö, möten med människor och mycket annat spelar stor roll. Denna dag, då vi fotade handfat för Solitaire Design på Zetas handelsträdgård, fick vi in det viktigaste av allt. Stämningen, känslan, miljön osv.  Att vi fick en solig härlig första vårdag gjorde inte saken sämre. Det påverkade mycket och har stor del i de fina bilder som blev.  Summa summaron. Nöjd kund plus att vi hade en strålande underbar härlig dag och och så här blev bilderna. 4a handfat. 4a styles.

Styling Eva Lindh. Foto Anna Kern 

frost

Vinterfrost

asia

Asia

botanic

Botanic 

marint

Marint

http://www.solitairedesign.se

Det här inlägget postades i Eva, Garden, Interior och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>