Nytt roligt projekt på gång!

Jag har ett nytt roligt projekt på gång med Ann-Christine Langselius och Lotta Eriksson, i Texas…… http://nuwaworks.com   http://blifantastisk.com

Screen Shot 2014-04-13 at 9.26.26 PM

SVERIGE MÖTER TEXAS!

Sverige möter Texas!

Nu är planeringen i full gång inför våra kommande satsningar i Texas för svenska företag. Ni kommer att erbjudas en intensiv möjliggörare på en het tillväxtmarknad för att ta era företag till nästa nivå. Med due diligence, partnersök och nätverk. Dessutom kommer vi nu även att erbjuds personlig utveckling, fitness och business makeover tillsammans med Lotta Eriksson som även driver blifantastisk.com. Stylingen kommer att göras en av Sveriges populäraste stylister Annika Olmås Nordström, annikanordstrom.com.

WHAT IS NÜWA?

What is Nüwa™
Nüwa™ is a methodology and program designed to create both the conditions and opportunities for women to become visible and also challenged to take the next steps to invest capital and/or contribute expertise in the enterprise. This promotes growth, and coupled with the addition of other Nüwa™ members; create the conditions for long-term success…

Experience from our past programs shows that Nüwa™ has the potential to become a catalyst that can give rise to new partnerships, cooperation, and networking; which in turn can lead to more business formation, increased export opportunities and new capital. Simply stated, Nüwa™ can contribute to the creation of more jobs and increased tax revenues for a region, county, or even country.

Nüwa™ is a methodology and program that enables business women to become investors in growth companies, as well as providing management and governance skills. It also creates opportunities in national and international business networks by including strong mentoring to our women. During the project, we will also establish an investment fund for national, as well as international investors.

Dr. Ann-Christine Langselius, MBA is a Swedish entrepreneur/business owner/investor/blogger. Co-founder of MG Enterprise Solutions and Nüwa (www.maya-global.com), Miraculum Applications (www.miraculum.se), Global Technology TV Channel (www.globalsecuritytvchannel.com).

Follow us here in our business blog!

CONTACT:

a.langelius@maya-global.com

 

Screen Shot 2014-04-13 at 11.35.55 PM

Texas

0

Vilket ställe! Jag är såld på Texas…Klimatet, miljön och framför allt människorna…Så gästvänliga och fina så det finns inga gränser. Vi har blivit så bra bemötta överallt och det känns ju som en väldigt bra början då vi kommer att erbjuda en intensiv möjliggörare för svenska företagare här borta från och med i höst.

Det blir business med Ann-Christine och jag kan lova att det finns ingen som ens är i närheten när det gäller att kunna få bolag att växa som denna kvinna. Hon är helt enkelt bara bäst. Finns en intervju med henne i min lördagsserie tidigare i bloggen… http://blifantastisk.com/2014/03/15/lordagsinspiration-3/

Jag kommer att hålla i personlig utveckling, fitness samt makeover för de som vill ha en ny stil på sitt hår. Jag vet att jag kan inspirera och få människor att tagga till och det blir en häftig kombination att både få business delen men även hälsa och träning. Plus ny stil på hår och kläder. Stylingen kommer att genomföras av en av Sveriges populäraste stylister. Kolla in hennes bilder på hemsidan på bl.a Christine Melzer. http://www.annikanordstrom.com.

Att få göra detta just på denna plats i Texas som just nu rankas som det hetaste stället att växa sin business på kommer att bli helt fantastiskt.

Mera information på http://www.nuwaworks.com

Love L

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>