Påsk och alternativa påskägg

Sitter nu på tåget upp till härliga Dalarna för att fira påsk. Påsk ägget för i år blev ett bidrag till Läkarmissionen, för deras arbete i Etiopien mot barnslaveri. Mina vänner fotograf Maria Östlin och journalisten Magda Gad som varit där på plats tipsar om Läkarmissionen PG 90 00 21-7 då går pengarna utan mellanhänder. Så nu ger jag det vidare till er, sätt in en påskslant vet ja. De har gjort såna gripande reportage om de utsatta barnen, lovar att berätta mer om deras jobb där.
Kändes så fel att köpa en massa godis, så den här påsken får man komma in till mig i köket och göra sitt egna påskgodis istället, ja men självklart blir det några rawfoodbollar också. Nu medan jag sitter här på tåget ska jag passa på att förbereda lite inför Texas, ett intressant föredrag om stil…….

20140418-235626.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *