Business – Wellness – Styling

I måndags hade vi ett kul och givande möte med ledningsgruppen för Nuwa Excecutive Academy, Austin Texas. Vi som ansvarar för detta är Ann-Christine Langselius, Julia Öhman Persson, Lotta Eriksson och jag Annika Olmås Nordström. Först fotografering till vår marknadsföring och sen trevlig middag på Grand i Gävle

I höst drar vi igång i Austin, Texas för dig som är intresserad av att utveckla din business eller din organisations business, med bla affärsutveckling, ekonomi och nätverk med Ann-Christine och Julia, wellness med actionorienterad  fysisk träning, handledning, målsättning och kost, med Lotta. Styling och stil & trend inspiration med mig. Jag hjälper dig hitta din egna personliga stil och av Lotta som även är frisör får du hjälp med frisyr och hårstyling. Så på en vecka så får du alltså Business – Wellness – Styling. En  mycket innehållsrik och givande vecka som tar dig till en ny nivå på både det professionella och det privata planet… Mera information om detta kommer inom kort men är du redan nu intresserad så skicka gärna ett mail med din intresseanmälan till Ann-Christine email: a@nuwa.co Ann-Christine driver Maya-Global, www.maya-global.com

Här kommer lite behind the scenes….

 

20140430-135140.jpg

20140430-135207.jpg

20140430-135219.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *