Paprikasuccén

Paprika

sovrum tvättmskbadrum

Huset jag tidigare visat i tidigare inlägg, det så kallade paprikahuset som ligger på Solsidan i Saltsjöbaden, har nu blivit så känt i hela landet och är nu en av de mest klickade i Hemnets historia. Jag ringde i dag upp denna paprikakvinna, Maria som tog sig lite tid, trots dålig täckning, att svara på mina frågor. Tackar ödmjukast för det.

1. Vem kom på denna udda idé?

Svar: Det var min idé. Jag var så trött på citrusfrukter, Liljor etc och jag kände jag ville göra något annorlunda. Jag tyckte paprika var ett bra val. En grönsak jag gillar och som är vacker både i form och färg. God att äta också för den delen.

2. Vad kostade denna paprikastyling i inköp?

Svar: Hmmm. Kommer inte i håg. Kom ju med lite annat också men visst. Det blev en del…

3. Under visningen. Hade du verkligen arrat på detta vis  som på annonsbilderna?

Svar: Nej, det var någon enstaka paprika med bara. Idén med fylla tvättmaskin och badkar var faktiskt fotografens.

4. Måste ju blivit en jvla massa paprikor över. Har du frysen full av paprikapajer nu eller vad?

Svar: Nej, vi åt upp en del och jag gav sen bort en massa till vänner o bekanta samt en en hel del gick i sopen.

Har du fått huset sålt?

Svar: Är på gång. Troligtvis. Ser lovande ut.

Tack Maria för att du tog dig tid att svara och stilla lite av min nyfikenhet. Du är ett pr-geni! Jag ska ärligt erkänna. Jag som stylist hade aldrig varken kommit på idén och om-ens vågat presentera den för kund/ mäklare.

Med andra ord. Härligt med människor som kör sitt eget race. Ja bockar och bugar med all respekt. Coolt.

Det här inlägget postades i Eva, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Paprikasuccén

  1. Pingback: Blog roundup - Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *