Spännande utställning på Skoklosters slott!

kw47alyjowlipua3rpb6

Spännande utställning  på Skoklosters slott:

Här är bilder från fotoserien ”A Frozen Tale”  där den australiensiska konstfotografen Alexia Sinclair väver in en berättelse kring några av Skoklosters Slotts mest berömda besökare, som drottning Kristina och Lorenzo Magalotti. Det var under förra året som Sinclair besökte Skokloster och fotograferade en serie bilder som anspelar på den svenska stormaktstiden.

I sommar ställs 9 fotografierna ur serien ut på Skoklosters slott och knyts samman med utställningen Vertumnus – årstidernas gud på Skoklosters slott.  Den öppnar på Sveriges nationaldag den 6 juni, hzwavxyovtazldupbqqb jdxa9z5gxyvc0suph5dp mpwvcyovbc3zodhwty3w  vgbmksqenb67ufhxwzwm ortmyjatxignbr2nstwiAlla bilder av Alexia Sinclair.

 

Det här inlägget postades i Fashion, Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>