Blondinbellan

bella2-klar-skiss

Denna unga kvinna slutar aldrig att imponera. Nu har hon gett sig in i skönhetsbranschen och lanserar hår- och kroppsprodukter. Då jag träffade henne var det inför en fotografering  för Damernas Världs nominering av Årets kvinnor jag fått i uppdrag att styla. Hon var då nominerad som årets bloggare. Det var några år sedan och hon har sedan dess blivit med både man, barn, stor våning och nya företag.  Imponerande!  Jag kan inte uttala mig om produkterna och dess innehåll och tveksamt det är något för mig men jag tycker hon är en av de bästa unga förebilder värd att nämna. Foto Andreas Lundberg.  

Iphonebilder 2013 2972

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>