Styling i storm

Sitter och skriver bildtexter till ett jobb jag gjorde i slutet på maj, det borde väl va sommar då va…..? Temat va typ härlig sommar på en brygga. Men hörr’ni det va galet det blåste storm näe mer orkan faktiskt. När jag höll på och dukade ett bord så huxflux så tog duken vind och allt flög iväg. Så det fick sitta två personer under bordet och hålla i duken på var sin sida när vi plåtade. Hittade just denna bild….. Ser ut som jag gett upp och nu ringer högre makter, någon vädergud eller nåt för att beställa bättre väder…..

20140610-143053-52253311.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>