Rändernas Mästare

jpg rand

Jag var på ett modemingel, tidigt 80-tal tror jag det var, på en nattklubb i Paris. Jeans-Paul Gaultier hade visning och ut på scenen äntrade Madonna som då nyligen slagit igenom. Deras gemensamma grej blev den kända strutbröstkorsetten. Annars är det härliga marina ränder jag tänker främst på när det gäller Monsieur Gaultier. Så jag hoppas inte ränderna har gått ur höstens samarbete med Lindex. Ska bli spännande att se. Kollektionen lanseras i utvalda butiker och på lindex.com den 8 oktober. I samband med detta passar också Lindex på att fira sina 60 år. Voilà!

iconic-Madonna-Jean-Paul-Gaultier

cola

jean-paul-gaultier

DSC09102

DSC09103

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Food&Drinks och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>