Min son Eric i Family Living

svart-vit_035

Det var underbart att få jobba med min son Eric. Han är en ganska busig kille, som syns i detta inredningsjobb jag har gjort för tidningen Family Living. Miljön är uppbyggt i fotograf Mathias Neros studio. Han har även fotograferat jobbet.

svart-vit_046

Eric älskar sin hatt, han brukar leka att han är Michael Jackson, eller rättare sagt han brukar ha hatten och dansa som Michael.

Möbler från NK Inredning, Afroart, Room,  Gulled, mm,

svart-vit_068

Skön läshörna:   Byrån är från MIO, jag har köpt träkulor på Panduro och sprayat de svarta med sprayfärg, satt fast kulorna på ett snöre och sedan satt fast de i hålen på byråns lådor. Prylar från Room, Lagerhaus, NK Inredning, mm.

svart-vit_082

Lampan är fixad av mig, den målades vit och sedan limmade jag på de finaste plastdjuren jag kunde hitta i Erics leklådor.svart-vit_088 svart-vit_096Gör egna krokar av plastdjur! Snyggt och enkelt!

Styling: Maria Nordin

Foto: Mathias Nero

Det här inlägget postades i Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *