Behind Lantliv

blått 6behind blått lantliv 2

Som sagt. Bakom varje bild finns ett enormt arbete. Ett motiv somt inte finns utan som vi stylister, faktiskt skapar på plats. Ja, å ja visst. När modellen väl ligger där på dagsbädden- så ser det ju ganska så härligt och naturligt ut.  Men inte att förglömma. Hyra av släp, kånkande av fyra tunga  lastpallar och mycket mer ligger bakom bara skapandet av en ynka bild. Just for your info. Sen efter denna bild som tar oss typ en förmiddag att skapa så har vi ytterligare 10 bilder minst att prestera. Hej o Hå! Stylist? Ja, visst! Satans skånska vind!behind blått lantlivblått lantliv 4Satans Vind o fasa. Till och med min hunds. annars så krökta svans, far med vinden! Jag själv in action att rädda kuddar från väta. Skepp o hoj!

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Food&Drinks, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *