Not so lovely

Nu är det ju så att vi ska vara lite försiktiga när det gäller åsikter om det som har med politik att göra. Kan vara känsligt och det blåser värre än de skånska vindarna i dagsläget. Dock kan jag ej knipa trut. Satte mig på planet nu i kväll till Visby/ Almedalen. Vilket innebar för mig ett tidigt tåg från Malmö och 5,5 h senare rullar jag in i Sthlm för att sen då ta mig ut till Bromma för att sen ytterligare ta mig vidare, fågelvägen till Visby. Tar fr sthlm 30 min. Klimatsmart!? Varför finns inget direktflyg??? Hur som. Ok för mig som älskar att åka tåg. När jag väl boardat kärran, ja, så vad är det första politiska budskap som jag blir serverad!? Jo, rödgröna partiet som vill lägga ner Bromma flygplats. Herregud. Jag blir orolig över anslaget. Ingen bra start på min politiska vecka.

20140701-222837-80917910.jpg

Detta med att lägga ner Bromma flygplats!? Har vi inte kommit längre in i debatten!? Det vore som att klippa av livlinan mellan Stockholm och flertalet destinationer i Sverige. Forts följer med andra intryck som lär komma.

Det här inlägget postades i Eva, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *