Not so Lovely

20140719-182849-66529711.jpg
Reagerade förra veckan på denna första sida och dess kategorisering. Mycket anmärkningsvärt liksom publiceringen då en mycket känd person nyttjade drogen, i slutet sällskap. Beklagligt så klart men knappast något att offentliggöra för hela Sveriges befolkning. Att en av våra större nyhetstidningar
publicerar en persons missbruk offentligt är illa. Finns det inte någon som tänker på familjen. Barnen framförallt?!!! De som offentliggör dessa problem skulle ta sig en funderare över hur följderna blir för de anhöriga. Att komma till arbete, skola efter en sådan publicering kan inte annat än strö salt i de sår som redan är.

Det här inlägget postades i Eva, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *