Min loppis

bild-67

Jag har varit på hundratals loppisar genom åren. Måste säga att det var hur kul som helst att ha en egen gårdsloppis. Som jag skrivit tidigare på bloggen har jag ett lager av saker i dessa vackra hus i Sundsvall. De som känner mig vet att jag samlar på vackra ting. Och nu kände jag att jag måste skapa lite utrymme för nya saker. Så en loppis fick det bli…
Det som var så fantastiskt med att ha en egen gårdsloppis var att alla som kom till loppisen var så glada.. Jag kunde se jakten på att hitta det perfekta fyndet i deras ögon.
Jag hade allt från retroprylar till massor av vackert glas och porslin som jag köpt på Duka, där jag jobbade när jag var 18 år.  Det fanns möbler, smycken, tavlor och massor av kläder.
Det var riktigt kul att ordna en egen loppis. Så många glada och trevliga kunder.

bild-66 bild-68

bild-65 bild-63 bild-69Nöjda kunder, fyndet blev mina utsvängda byxor med nitar i sidorna.

 

Det här inlägget postades i Fashion, Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>