Nya galgar… Äntligen….

IMG_2946.JPG
Äntligen! Äntligen har jag införskaffat dessa underbara tunna sammetsgalgar. Min vän Marie i LA har länge pratat om dessa sammetsgalgar och när jag var hemma hos Maria Montazami så frågade jag henne om hennes bästa garderobstips. ”Jag älskar mina sammetsgalgar, det blir enhetligt och snyggt i garderoben och de är så tunna så man får in mer kläder i garderoben”
Jag har letat länge men nu hittade jag galgarna på Rusta, 5pack för 20kr.
Fråga mig inte hur jag stod ut innan….

IMG_2940.JPG
För jag har ingen aning, jag stod helt enkelt inte ut….
I Köpenhamn hittade jag dessa snygga galgar.

IMG_2952.JPG De är så snygga, så en åkte upp på min mood board direkt. Och hörr’ni det kanske var därför som jag äntligen hittade sammetsgalgarna som jag länge letat efter. För allt som oftast det jag sätter upp på min mood board manifesteras in i verkliga livet. Ja det är ju så energierna jobbar :-)

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>