HIGH höst

IMG_3192.JPG

Nu är det våren/sommar 15 som visas för fullt. Idag damp det ner en inbjudan till Highs butik för att fira deras 5-års jubileum och i butiken är det höst 14 som gäller. Det gäller att hänga med i svängarna, efter den tropiska sommaren så blev det ju höst med engång. Ja ha höstkläder och det snabbt är det som gäller nu. Hörrni, hatten jag säger bara hatten, I love it! Den ska iallfall få flytta i min höstgarderob. High är ett italiensktmärke som designas av Claire Campbell. Butiken hittar ni i Birger Jarlspassagen, Stockholm. Här lite bilder från Highs höst. HIGHHigh 1High 2

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>