Päls päls & päls

En av trenderna den här hösten är päls och fuskpäls. Har vi hört det förut? Ja det har vi, jag har visat päls i olika magasin under många år och tagit upp pälstrenden i TV under flera säsonger. Jag älskar päls, jag vet det kan vara provocerande att säga det, men det behöver inte vara äkta, fuskpäls går fint det också. Jag är för djurens rättigheter, de ska alla ha rätt till ett värdigt liv, vare sig skinnet går till ett par skinnstövlar eller till typ chicken mcnuggets. Om det ska vara äkta päls så får det gärna vara vintage. Idag så finns det jätte mycket fina fuskpälsmaterial.

Gucci fall 14 campaign

Gucci fall 14 campaign

Höstens pälsjackor HM, Malene Birger, Malene Birger,  Lindex, Lindex, HM

Höstens pälsjackor
HM, Malene Birger, Malene Birger,
Lindex, Lindex, HM

Ett collage av mina bilder. Stylist Annika Olmås Nordström, Fotograf Helen Karlsson

Mina blandade pälsbilder, Stylist Annika Olmås Nordström Fotograf Helen Karlsson

Ja jag gillar ju päls.....

Ja jag gillar ju päls…..

 

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *