Hemmagjord nöt & frö muesli

Alltså hur kommer det sig att jag aldrig har gjort min egen muesli….. Jo nu har jag det….. Det är så vansinnigt gott!!! Det står i de flesta recept, häll upp i en fin glasburk…. Livsfarligt! För så fort man ser den där glasburken med nöt&frö muesli så tänker man, hm skulle vara gott med lite muesli :-)

IMG_3336.PNG

IMG_3335.PNG
Mitt recept så här gjorde jag
Hackade hasselnötter, mandlar, cashewnötter, walnötter och linfrö, sesamfrö, pumpafrö, man tar helt enkelt de frön & nötter man har hemma.
Blanda allt i en skål. Ta i lite vatten och lite olja, ibland tar jag olivolja och i bland kokosolja, och lite honung. Rör om. Bred ut nöt&fröblandningen på ett bakplåtspapper på en plåt, strö över lite havssalt och rosta sen i ugnen i ca 20 min, 200 gr.
Så enkelt & så gott!
Blanda i lite cocosflingor och om du vill lite torkade bär eller frukt. Häll upp i en fin glasburk! :-)
Lycka till!!!

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>