Not so Lovely!

Förstår inte vem och varför man började manipulera maten vår. Helt obegripligt! Vi hade ju varit glatt ovetande och ätit den hur som.
Att en sådan självklar sak, som naturlig mat, numera kan vara så onaturlig.
Bra dock att fler o fler små butiker, som säljer mat utan tillsatser, blir allt vanligare.

IMG_0241.JPG
Naturliga bruna aprikoser…

IMG_0242.JPG
Och svavel behandlade i tilltalande orange kulör. No good

IMG_0244.JPG
Udda morötter tas tillvara på och blir minisar men behandlas med klorin för att få fin, aptitlig färg. Svenska minimorötter sägs dock vara klorfria så värt kolla innehållsförteckningen.

IMG_0247.JPG
br />
IMG_0248-1.JPG
När det gäller bacon är de flesta sorter dränkta i salt/ sockerlag och smaksatt med rökarom ( kemikalier framställda i ett laboratorium) Så värt är att ta sig till saluhall eller eko/ charkbutik för att få äkta vara.

Det här inlägget postades i Eva, Food&Drinks, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>