Lindex 60 years!

IMG_3788-0.JPG
Wow, vilket 60-års kalas och show!!!  Kolla även in Evas inlägg från firandet…. :-)  www.solovely.se/2014/09/13/fortsattning-lindex/
Showen var bland det bästa jag sett, i en timme satt vi som trollbundna. Det var verkligen underhållning….. flera toppmodeller äntrade scenen på rad, uppträdande av bl.a. Agnes och Icona Pop,  snygg styling. Jag gillade verkligen den snygga gaucho stilen med hatt och mössa och pläd. När jag sa det sa Hedvig, neeej Annika du kan inte ha både mössa och hatt, inte med det håret det blir för mycket, ha ha vi får väl se Hedvig, jag skickar bild ;-) ”House of Lindex” har satt sig själva på modekartan! Och när kidsen kom in tappade publiken tårarna! Öppningnumret för kidsen sa bara Swich…. och in kom de in i full fart på skateboards och sparkcyklar i klunga…. Och Monsieur Gaultier var där i egen hög person. Tack för ett fantastiskt jubileum!

IMG_3820.JPG

IMG_3821.JPG

IMG_3822.JPG

IMG_3823.JPG

IMG_3825.JPG

IMG_3824.JPG

IMG_3819.JPG

IMG_3800.PNG

IMG_3799.PNG

IMG_3804.JPG

IMG_3747-0.PNG

IMG_3727-4.PNG

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>