Betydelsefulla ord

IMG_9862.JPG
Fick häromdagen denna intressanta bok som man kan säga verkligen känns aktuell och viktig. Många fina porträtt på intressanta personer som gjort sina ordval. Jag valde ut de jag tyckte mest om och hade jag medverkat, hade mitt ordval blivit ”kommunicera”. För se mer av detta projekt, www.ordetarfritt.com
IMG_9866-0.JPG
Adam Rickfors Musikproducent

IMG_9870-1.JPG
Marie Göranzon Skådespelare

IMG_9868-0.JPG
Lennart Nilsson Fotograf

IMG_9873-0.JPG
Lisa Larsson Projektledare

IMG_9865-2.JPG
Elliphant Artist

IMG_9892-0.JPG
Och jag själv

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>