Melly Moons sidenörngott

IMG_5084.JPG Hur kan man klara sig utan örngott i siden? Näst intill omöjligt förstår jag efter ha träffat de Norska tjejerna Gry och Kari från Melly Moon på Polhem PRs pressvisning.
Örngotten är gjorda av 100% Charmeuse Mulberry siden. Fördelarna är att det förhindrar sömnrynkor och minskar uppkomsten av hårtovor och friss. Siden absorberar inte nattkrämen som bomull kan göra. Siden innehåller naturliga proteiner och 18 aminosyror och är allergivänligt. Ja men ni hör ju själva redan efter första meningen under fördelar var jag hooked…… Vill du läsa mer och kanske beställa så kan du göra det här MellyMoonIMG_5088.JPG

IMG_5087.JPG

Det här inlägget postades i Annika, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *