När snålheten bedrar visheten

IMG_0376.JPG
Ska till Stockholm och valde, som ofta, den mest prisvärda tågbiljetten. Det tidiga tåget, 06.20 och att det var en söndagsmorgon bekom mig inte alls. Bokat o klart. När jag dock skulle kolla busstiderna insåg jag då mitt dåliga val ö. Inte en buss i sikte denna tid, en söndag morgon, som skulle tajma mitt tåg. Problemas. Så det var bara att kliva på sista nattbussen vilket blev 3 timmar längre väntan på tågstationen. Suck. Så jag, allt mitt bagage, Charles Oden och en och annan partyglad ungdom. Lite déjà vu känsla då jag som tågluffare 18 år gammal satt på San Remos tågstn. Samma feeling…

IMG_0375.JPG

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När snålheten bedrar visheten

  1. Astrid skriver:

    Men Eva då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *