Dagens plåtning

Idag har jag spenderat dagen på ett spännande slott. Önskar jag hade mer tid att ta lite sköna behind the scenes. Det är en kamp med tiden och ljuset den här tiden på året, solen går ju ner typ strax efter lunch, jag håller andan hela plåtningen för att typ bemästra tiden eller något. Men några behind hann jag med….

IMG_5824.JPG

IMG_5825.JPG Mia in action

IMG_5829-0.JPG Carl in action

IMG_5827-0.JPG Carl in action del 2, vad har gör vet jag inte riktigt…. Kollar ljuset? Visar hur han vill att modellen ska posa? Kan också vara #vilkajävlaaaarmar, ha ha.

IMG_5826.JPG Några selfies hann jag tydligen med också

IMG_5828-0.JPG

IMG_5830-1.JPG

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *