Little Palm Grove

goa2 

Var för en tid sedan och fotade i Indien. Det är något vädligt sensuellt med Indien. Ett fantastiskt resmål som jag rekommenderar varmt och särskilt boendet på ”Little Palm Grove” i Goa där vi bodde. Ett litet paradis som drivs av svenska paret Eva och Gustav. Här 5 snabba frågor och lite underbara bilder från deras resort.

När är det bästa säsong att åka till Goa?

Vi har öppet från 1 nov – 15 april. Absolut bästa tid för Goa är ju hela säsongen men för 100% lugn här där vi är så tycker jag tiden är mellan 1 nov – 20 dec samt mellan 15 jan – 15 april. Under jul & nyår har ju de flesta människor semester, det märks på trycket häromkring! 

Hur många hyddor/ bäddar har ni?

Vi har ju två resort http://www.littlepalmgrove.com och http://www.palmgroveingoa.com  och tillsammans har vi då 32 bäddar i våra Bungalows. 

Vad skiljer er resort mot de andra?

Vi sätter värde i att ha hög mysfaktor samt hålla det rent och lugnt på resorten!

Vad är bäst med Goa?

Jag tycker det bästa med Goa är klimatet, människorna och maten. Tillgången till färsk frukt är oändlig. Det sämsta med Goa är att de ligger långt efter västvärden med grundläggande infrastruktur gällande sophantering. Vi jobbar på att förbättra det på lokal nivå, men det är en lång process att få till en förändring hos dem. 

 Hur kom det sig att ni öppnade resort just där?

Vi föll för platsen kring Ashvem Beach när vi semestrade här för 15 år sedan. Stranden har länge varit en lugn och ganska glest befolkad/besökt  strand, hittills långt från masskonsumtionen som  de stora turiststråken erbjuder i form av solsängar som fyller hela stranden, försäljare i mängder, och kollosalt mycket folk. På Ashvem Beach råder fortfarande lugn. 

go5

Vacker entré

goa 1

 Från havssidan sett

go1

Läckra rislampor som lyser mysigt på kvällen

Exray Palm Grove Goa 1

 

goa 4

Lite relaxing här o var inne på resorten

DSC03876 Resorten intill

DSC03984 

Härlig vy fr restaurangen

DSC04088 

Lite dagbäddar här och var också

go2

 

DSC04133 Go Slow

Sköna skyltar med uppmuntrande budskap som Evas syster gjortDSC03914

Restaurangen, baren och receptionen

DSC03912 DSC03880 Bedroom Little Palm Grove

Accomodation 45-1 

Snyggt inredda bungalows

Accomodation 33

 go3

 Foto Anna Kern

 

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *