Nitar, läder och dödskallar

IMG_0015

En annan inredningsfotografering  jag gjort denna vecka i studio var med ett mycket tuffare tema, här stylade jag med dödskallar, nitar och läder. Det är fantastisk roligt  att kunna ena dagen göra inredningsbilder på ett vackert slott och andra dagen göra en helt annan stil i studio där jag bygger upp hela miljön. det som gör mitt jobb spännande är att ingen dag ser likadan ut. Bilderna från detta inredningsjobb kommer på bloggen vid ett senare tillfälle.

Här är några behind the scenes bilder från studion.

IMG_0021 IMG_0017 IMG_0055

Här står allt som ska budas tillbaka från dagens fotografering i studion.

Det här inlägget postades i Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *