Mycket H2O

IMG_0787.JPG
Kom i går över en gammal Vecko-Revy (-83)som väckte nostalgiska känslor. Det var där jag tidigt 80-tal började min stylistkarriär.
Kunde inte låta bli att med ett leende fota av dessa modebilder. Denna återkommande vattenflaska som rekvisita, snudd på komiskt, vittnar om årtiondet. I dag hade det klassats som ren produktplacering och inbringat sponspengar. Men 80-talets ideal var ju bland annat charterresor a la Gran Canaria, stränder, solbränna, muskler och så lite fräscht vatten på det. Ja, och så kläder i mysig, sportig ”sweathirt” kvalité.

IMG_0788.JPG

IMG_0789.JPG

IMG_0790.JPG

IMG_0792.JPG

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *