yogamässa

I helgen har det varit yogamässa i Stockholm.YogaGames2014_Sat-39YogaGames2014_Sat-35

(Bilder lånade från Yogagames hemsida)

Jag var där med min kollega och uppdragsgivare Helen från tidningen Hälsa. Hon shoppade upp sig till sin spännande resa, yogalärarutbildning på ett Ashram på en bergstopp i norra Indien på gränsen till Tibet. Hur underbart härligt och spännande låter inte det!!! Vi provsmakade på allt som gick på mässan och blev bara piggare, gladare och klarare 🙂 NOA med björksav och naturliga örter hjälper dig minska stress och öka din mentala förmåga.

(null) Ohhh älskar kokosvatten. Här testade vi ett nytt kokosvatten, CocoAkvo, ska vara det färskaste på marknaden, 100% rent ekologiskt kokosvatten. Kokosvatten är återfuktande och uppfriskande full med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

(null) Sen provade jag lite ekologisk kokosglass, ja ha god den också.

(null) Sen en hutt med nyttig Chaga, björkticka – kungen av medicinalsvampar, sprängfylld med nyttigheter

(null) Provade sen lite magnetsmycken. Magnetism är den kraft som skapar ordning – över hela vår jord och i hela universum. Ja och genom att bära det så ordning även i vår kropp. Kom på att jag faktiskt hade ett magnetarmband hemma, så nu sitter det på armen…. Sen avslutade vi dagen med att slå till på ett Detox paket från Holistic. Japp börjar i morgon……

(null) Nu några inspirationsbilder. Lite sköna målbilder…..P1180278-e1379106319939248894316875903113_f2H5BGJD_coldest-yoga-woman-03Maria Yoga Headstand!yoga392011_436866443032963_1179717466_n1                                                                       

(De sista två bilderna är från Malin Berghagens bok, fotograf Katarina Di Leva)  Namaste kära vänner och godnatt, binjurarna vill gå och lägga sig klockan 10 och i dag ska de får som de vill 🙂

 

Det här inlägget postades i Annika, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *