Lindex Presslunch

IMG_1259.JPG
Var i dag på en inspirerande härlig pressvisning på Lindex som visade upp vårkollektionen som är i samarbete med toppmodellerna Christy Turlington Burns, Liya Kebede och Toni Garrn. Det bjöds också på en av de godaste luncher jag ätit. I fräsch asiatisk anda ( lax strösslad med sesamfrön och kyckling) med underbara såser till!

IMG_1263.JPG
Maten var fr Broms Catering Bromma

IMG_1264.JPG

IMG_1265.JPG

IMG_1262.JPG

IMG_1260.JPG
Supermodellerna är alla engagerade i organisationerna Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation och Plan Internationals Because I m a girl. För att stödja deras arbete kommer därför Lindex, som en del av kampanjen, att sälja denna t-shirt vars all vinst kommer att gå till de tre organisationerna.

IMG_1258.JPG
Sååå snygg paljettkjol!

<a href="http://www.solovely.se/wp-content/uploads/

IMG_1253-0.JPG
Vårfina blomsterarr

IMG_1254.JPG

IMG_1255.JPG

IMG_1256.JPG

IMG_1257.JPG
Härliga färger och mönster dominerade!

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Food&Drinks och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *