Arbetsbyxor för kvinnor

OP

På trädgårdsmässan, hittade jag fantastiska byxor från operose.se.

Systrarna, Johanna och Jessica driver företaget och det var när de renoverade varsitt hus som de märkte att det saknades bra arbetskläder för kvinnor. I butikerna mötte de försäljarnas attityd: ”Tjejer nöjer sig med herrkläder.” Det köpte inte vi. De gjorde något åt det. De bestämde sig för att starta Operose.

De började med att samla ett team av kvinnor som är verksamma inom olika yrken: en veterinär, en snickare, en förskollärare, en trädgårdsfantast – och så vidare. Tillsammans med dem växte våra modeller fram.

De har designat arbetskläder för kvinnor som passar både för arbete och fritid. I kollektionen finns, arbetsbyxorna, arbetsväst, långärmad och kortärmad tröja. Arbetsbyxorna är mycket slitstarka och har stretch för större rörelsefrihet, det bästa av allt är att byxorna är ergonomiska med hög midja baktilll, det håller värmen och ger stöd åt ryggen och man behöver inte oroa sig när man sitter på huk.  Dessutom har byxan detaljer som hammarhank, tumstocksficka, benficka och snodd för handskar. Det finns även löstagbara fickor som  har många fack för verktyg.  De kommer att bli perfekt att använda byxorna med extra fickor när jag bygger upp miljöer i mitt jobb.

113-28-lilabyxafram 86-28-rodbyxafram 82-28-petrolbyxafram-2

malin1_operose72

 

 

Det här inlägget postades i Fashion, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *