Mer pressvisning…..

Efter min plåtning i går så hann jag med några pressvisningar. Först Pretto pr i gamla stan. Snyggt & inspirerande!

Påväg till nästa pressvisning så gick vi förbi underbara Christoffers blommor i Gamla stan

Nästa stopp Edblads. Edblads som bara för något år sedan förknippades med smycken, de har nu utökat till ett helt life-style koncept. Ja jag skulle nog säga House of Edblad. Kläder, inredning, doftljus, tvål och smycken. De driver även en restaurang i Gåsvik, Norrtälje. Talangfulla Rigetta Klint är Brand Manager. De huserar nu i ett fantastiskt hus på samma gård som Riddarhuset. Ja ni hörde rätt, samma gård som Riddarhuset…… Allt är så smakfullt och fint! Det är alltså i det vänstra huset som nu är ”House of Edblad”Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Garden, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *