Lantliv & pastell

Jag har gjort mode-lifestyle bilderna till senaste Lantliv som är ute nu. Fotade gjorde Anna Malmberg, kolla gärna in på hennes fina blogg Northern Delight på Elle Decoration. Jag citerar henne ”Vi var ett underbart liten team som trots stressen att hinna med tolv olika bilder innan ljuset försvann vid 16 så hann vi med att prata om allt mellan himmel och jord och skratta tills tårarna var nära.”   Ja ett härligt team var vi verkligen. Stylade gjorde jag Annika Olmås Nordström och Anna fotade, hår & make stod Anna Frid för, modellade gjorde Cathrin Claesson, plåtade gjorde vi ett härligt hus ute i skärgården.

LLV1505A001

Lantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(16)Lantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(11)Lantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(17)Lantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(9)Lantliv-maj-2015-korgstolLantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(3)Lantliv-maj-2015-©-Anna--Malmberg-(15)Fler bilder kan ni se i senaste Lantliv

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lantliv & pastell

  1. Rania skriver:

    Återigen, ett riktigt fint reportage – loved it! Bra jobbat 🙂 Älskar verkligen din och Anna Malmbergs stil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *