Fotografering i Hälsingeland

Börjar numera känna mig ganska berest i detta avlånga land med alla de geografiskt spridda fotograferingar jag haft på senare år

Har i dagarna varit på jobb i Söderhamn. Imagebilder och lookbooks har gjorts på superfin kommande sommarkollektion av Ewa i Walla 2016. 

Den lilla stad är för mig helt ny och jag har under mina Walla besök fascinerats av detta karaktäristiska torn som ståtligt sticker opp bland trädtopparna. Likt en saga…

Gjorde en snabb research. Det är heter Oscarsborg och är ett utsiktstorn som ligger mitt i i centrala Söderhamn. Har aldrig varit upp men det ser helt bedårande ut! Hur som, en fin ståtlig symbol för staden! 

 
  

Lite av min medhavda rekvisita

   

 Crewets bilar fullastade m kläder, rekvisita, catering och så klart alla medverkande.

   

  

Några av Ewas skissbilder. Lika lovely som kläderna hennes!

   
   

En bakgrunds installation jag arrat är utifrån en privat trädgårds tvätt på tork jag såg i Skåne för ca två år sedan. Den bilden etsade sig fast och kom till pass denna plåtning.

   
  

Alla varmt klädda utom stackars modellerna som ofta får uthärda kyla, kliande myror med mera

  Men med glada, positiva och engagerade medarbetare så är det hög trivselfaktor! Oavsett väder o vind!

  
En liten skön mini siesta (för bevara den lilla värme som finns) för modell Andrea medan vi andra planerar vad som komma skall.

 
Mejka Maja med värmande kaffe

  Trots vi hade flyt med vädret var det också skönt var att få tillbringa  sista dagen i studio medan regnet sipprade utanför. 
  

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *