Malin Berghagen & Hälsa

  

Gillar verkligen att göra Hälsas omslag, jag får ju dessutom möjlighet att möta alla dessa intressanta människor. Och ja Malin hade precis en sån där härlig Gypset mentalitet som jag trodde.

Vi är ett skönt team också, på plåtningen i veckan så stod ADn som var nyss hemkommen från sin yogalärarutbildning i Indien och jag på huvudet studion medan vi väntade på att alla skulle bli klara. Eller hon var instruktör och jag elev, snart så så står jag på huvudet, då saknas bara surfbrädan he he

   
   

Stylist Annika Olmås Nordström, fotograf Anton Svedberg, hår & make Jenny Guerrero, AD Helen Pillay

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *