Mitt bland betongen

FullSizeRender

Jag var på STVs rekvisitalager i veckan, som ligger i Frihamnen i Stockholm.

Bland betonghusen längst ute vid kajkanten stod en person och målade.  Jag var bara tvungen att gå fram till personen för att få veta lite mer vad han gjorde. Det visade sig att det vara etablerade konstnären Todd Gordon från NY  toddjgordon.com som stod och målade av ett av betonghusen. Han är här i Stockholm för att hitta intressanta Stockholms motiv till sina målningar för nästa utställning. Senast hade han utställning på George Billis Gallery i NY.

Kul möte!

IMG_5142 IMG_5141 IMG_5139 IMG_5138

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *