Detox & juicing

Jag kör en detox med färskpressade juicer. Är nu inne på tredjedagen, lite tråkigt att inte få äta, men det går jätte bra. Jag älskar ju mina juicer! Det finns flera juiceföretag, där man kan beställa och få dagsransonen hemlevererad. Själv juicear jag själv, juiceapparaten och mixern går på högvarv….. Varför jag gör det? jag vill rena kroppen och riktigt boosta den med grönt, färskt och ekologiskt. Och så hoppas jag på att huden ska få lite mer glow……

  Så här ser mitt kylskåp ut. Bara frukt & grönt, ja förutom nagellacken då, högst upp till vänster ha ha.

 Några av dagens juicer. Allt som går att juica kör jag i juicemaskinen, men som tex spenat, romansallad och ärtskott kör jag i mixern tillsammans med juicen. Börjar dagen med ett stort glas ljummet vatten men pressad citron i, sen dricker jag en juice ungefär varannan timme och däremellan vatten och ört te.

 Så här glad blev jag när jag fick köpe-juicen Mean & Green

 Sån lyx med hemmagjord nötmjölk och så gott.  Dessutom kul att göra, lägg nötter i blöt  över natten, jag tog 2,5 dl cashewnötter. Älskar vetskapen om varför man lägger torkade fröer och nötter i blöt…..för att väcka liv i fröet eller nöten!!! Kan ibland också vara att man ska skölja bort något. Skölj sedan nötterna och mixa med 1 ltr vatten. Sila sedan ut den härliga mjölken genom en silduk. Häll upp på flaska. Jag sparar och torkar se mixade och urkramade nötterna. Dagen avslutar jag med ljummen cashewnötsmjök mixad med kardemumma och  en dadel. Mums!

 Ja när jag ändå håller på så kör jag torrborstning av kroppen på morgonen. Och du glöm inte att djupandas då och då under dagen! 🙂

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *