Not so Lovely

   
Som kontrast till Annikas hälsosamma inlägg, så måste jag bara nu publicera denna frukost jag blev varse om under min senaste resa i USA ( jan 2015) då jag reste lite mer under primitiva förhållanden. 

Det hade sin charm men matmässigt, var i alla fall denna frukost,  en total miserabel upplevelse. Jag låter kommande bilder tala för sig. Innehållet av denna frukost representerade alla typer av E-ämnen (vågar jag påstå) Mer kemikalisk än organisk kan jag intyga om. 

   
       
 

Det här inlägget postades i Eva, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>