Miss Tunica

Gårdagens plåtning var för ett helt nytt unikt märke, ”Miss Tunica”. Underbara tunikor i alla dess färger och utföranden samt klänningar. Och smycken med vackra turkoser som inslag. Plagg som hör det sköna strandlivet till. Lanseras nu på webben och för mer info www.misstunica.com Mejkan Sara gör topp till tå. Allt måste vara perfekt! Erika till hö håller i produktbild plåtningen. Alla ca 60 plagg plåtas var och en. Lite hår och annat Nathalie ansvarar för håret. Bland annat är det hon som gör Marie Serneholt alltid så snygg i håret.            Även egen smyckedesign kommer ”Miss Tunica” att lansera           

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *