Avkopplad & urkopplad

Hej 🙂 Uppe i Dalarna, avkopplad och urkopplad, men nu har jag kopplat upp lite igen. Lätt att koppla av här…..IMG_9755.JPGIMG_9753.JPGGott att fika på alla härliga sommarcaféer, här fikas det i det gamla skolhusetscafé i Nusnäs, eller som man säger på äkta Dalmål, gambel skåjlåjsets kafé i Nojsnäs. Äkta lantligt kokkaffe i största kopparkannan….. Mumsigt fika och härlig catch up med sköna släkten.IMG_9743.JPGJa jag har inte baaara fikat, (men nästan) en hike upp på Gesundaberget också. Underbar utsikt! Kul att de öppnat upp toppstugan! Men jag har lite önskemål på menyn, lite mer hälsobetonat hade varit önskvärt, vi hade bespetsat oss på en god hälsosam frukost. Vi tog en flaska vatten innan vi vandrade ner igen     IMG_9888-0.jpgDet var ganska brant på sina ställen, här min härliga vän & släkting Svea som man alltid får skratta så mycket med. IMG_9779.JPGYeah, uppe på toppenIMG_9884.JPGOch lite springturer i dalaskogarna, älskar skogen! Dalaskogen är magisk.
IMG_9843.JPGLite väl spännande blev det när jag efter en springtur hittade vad som såg ut som björnspår på tomten….   Så nästa morgonrunda blev mest runt på vägarna i byn.IMG_9853.JPGJa just den här björnen så jag dock i Orsa rovdjurspark. IMG_9831.JPGSen så höll jag min absolut första yogaklass, superkul. Här är några av mina underbara elever under meditationenIMG_9759.JPG

Älskar sätta nyckeln i låset och vrida om den stora järnsmidesnyckelnIMG_9897.JPGIMG_9865.JPGIMG_9773.JPG

Happy Summer på er!!!

 

Det här inlägget postades i Annika, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *