Ida Sjöstedt öppnar fashionweek ss-16

Idag öppnade Ida Sjöstedt Fashionweek spring/summer -16 på Berns. Welcome to the age of innocence. Take the stairway to heaven or fly on the wings of love straight to heaven number 7. Girls with flowers in their hair are pretty as pictures and beautiful as poetry in motion. This is the enchanted summer of love. Let all your troubles disappear and enjoy the beauty of it all while it lasts.Screen Shot 2015-08-24 at 10.17.24 PMScreen Shot 2015-08-24 at 10.16.47 PMOch i och med att Ida Sjöstedt öppnar Fashionweek så öppnar jag upp mina sociala medier igen för de verkar ha haft semester stängt medan jag har haft en fantastisk sommar. 🙂

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *