Bugaboo By Diesel

unnamed-5

Häromdagen tog min son Eric 6 år och hans bästa kompis Sigge ledigt från skolan för att följa med på årets roligaste event. Det var barnvagnsföretaget Bugaboo som lanserade sitt senaste designsamarbete med företaget Diesel.

På eventet möttes vi av ett helt vitt rum några möbler, målarfärg och penslar. När Carolina Gynning kreativ ansvarig,  säger till alla barnen, ni får måla exakt hur ni vill, då står våra killar och bara gapar. De inser snart att de får måla precis som de vill, och då är det kreativa kaoset i gång. Barnen börjar kasta färg på väggar och golv. Målar möbler, varandra och sig själva. Det barnen skapar med lite färg under 40 minuter är det snyggast målade rummet jag sätt på länge!

Den glädjen att få måla precis som de vill går inte att ta miste om. Ett toppenevent för stora och små!

Kolla in bakomkulliserna innan Bugaboo by Diesels reklambilder ska tas.

Kolla in filmen från eventet:


unnamedEric är lycklig att han få måla överallt!unnamed-4 Måla med en sop blir snyggt! unnamed-3Sigge lägger mer färg på sopen.unnamed-1En glad Eric med färg i ansiktet.    IMG_0924.JPGGlada konstnärer.

unnamed-6

Det som är extra läckert är att alla Bugaboos vagnar i slitet denim från Diesel har unika färgstänk och koppar detaljer, unnamed-9

unnamed-7

Vagnen i sliten denim med färgstänk.

Det här inlägget postades i Fashion, Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *