Annika

2Det här är jag Annika Olmås Nordström. Frilansande stylist som vill att så mycket som möjligt i livet ska vara lovely. På Instagram hittar ni mig under annika_olmas_nordstrom

Min bakgrund & vad gör jag idag

Idag jobbar jag som frilansande stylist. Jag gör allt från härliga modereportage i tidningar till att prata mode och styla live i TV. Vill du kolla på lite bilder som jag har gjort titta gärna in på www.annikanordstrom.com Jag har jobbat med mode sen tidigt 90-tal. Utbildad designer på The Fashion Institute of Design and Merchandising i Los Angeles. LA var förövrigt mitt hem under 7 år och jag är alltid på språng tillbaka till denna soliga, positiva och lite galna stad…. Efter skolan arbetade jag i Los Angeles Fashion Industry, på mitt första jobb gjorde vi mycket klänningar till film och tv serier i Hollywood och förstås helt underbara red carpet dresses. Här hemma i Sverige så har jag haft eget designföretag, Wardrobe Stockholm, designade kläder och smycken och hade butik och designstudio på Östermalm i Stockholm och sen modechef några år på en PR byrå.

När visste jag att det var mode jag ville jobba med

Ja det har gått som en röd tråd i mitt liv från det att jag var 2 år. När jag fick frågan vad jag ville jobba med så var alltid svaret, Jag skulle vilja berätta för folk vad de ska ha på sig, och det här var en tid innan det fanns stylister…..

Vad kommer jag att bjuda våra läsare på

Inre och yttre skönhet med flera nerdimp i modevärlden. Ja allt som jag tycker är lovley helt enkelt 🙂