Maria

Maria Nordin

Hej !

Jag heter Maria Nordin. Jag har i 10 år andats trender, design och inredning.

För 10 år sedan började jag jobba på tidningen Plaza Interiör som inredare och inredningsredaktör. De senaste fem åren har jag frilansat som stylist och inredare.

Det som gör mitt jobb så lovely är kärleken till skapandet.  Att hela tiden få göra olika inredningsuppdrag allt från hotellsvit, privata hem, mässor, reklam till redaktionella uppdrag med min egen prägel.

Det är inte en slump att jag jobbar med just inredning.  Allt började när jag fick mitt dockskåp som liten, det målades och  tapetserat ständigt  om och inreddes med egenhändigt gjorda möbler.

I Norrland har jag en hel bod fylld med loppisskatter och aktionsfynd, och ibland får möbler följa med mig till Stockholm och förnya hemmet.

Mitt hem har en mix av olika stilar och tidsepoker, allt från Dux 60-tals fåtöljer till rosenkelim mattor och designprylar.

Jag favoriserar färgen svart och gillar att blanda olika stilar och tidsepoker, har förkärlek till funkis, 20-30-tal och svartvitt fototkonst. Favorit designer just nu Fredrik Färg på Färg & Blanche, www.fredrikfarg.com

Här kommer ni få följa med mig in i Stockholms inredningsvärld!

Maria Nordin